fbpx

recensies

Net zoals bij het drinken van speciaalbier staat de beleving voorop bij Bier Broeders. Laat me weten hoe jouw Bier Broeders beleving geweest is en neem contact met me op.

recensies

Net zoals bij het drinken van speciaalbier staat de beleving voorop bij Bier Broeders. Laat me weten hoe jouw Bier Broeders beleving geweest is en neem contact met me op.

Gert-Jan
Wij waren erg enthousiast over de proeverij die Martijn voor ons heeft verzorgd! Met onze vriendengroep van 13 man hadden wij een vrijgezellen dag, die door de huidige corona situatie een beetje beperkt was. Daarom zijn wij uitgeweken naar een vaste locatie. Hier heeft een chef-kok voor ons een BBQ georganiseerd en Martijn dit aangevuld met een aantal lekkere biertjes.
Op zijn Initiatief hebben wij de menu kaart van de chef doorgestuurd en heeft hij hier diverse leuke bieren bij gezocht. Hij wist hier ontzettend veel over te vertellen en ook de vragen er omheen wist hij allemaal moeiteloos te beantwoorden.
Kortom een leuke toevoeging aan onze dag en een absolute aanrader!
We hebben het genoegen gehad om een proeverij door Bier Broeders te mogen ervaren. Met 50 collega’s vanuit werkgever in Utrecht het afscheid gevierd onder het genot van een mooi toegelichte serie bijzondere bieren.
Op Moederdag snel naar de bier broeders gereden. om nog even snel wat lekkere biertjes te halen. Toen we aankwamen op het adres zagen we een huis even aangebeld of we wel goed zaten .. maar dat klopte inderdaad! Deze man geeft eigenlijk bierproeverijen en stelt bierpakketen samen! Ondanks dat we onaangekondigd aan de deur kwamen. Super gastvrij ontvangen. we mochten even binnenkomen ,we kregen een drankje aangeboden. En tegelijkertijd werd er een mooi bierpakketje samengesteld. En hebben we advies gekregen over bijpassende hapjes.
Martijn heeft duidelijk kaas gegeten van bieren. Je merkt goed dat het zijn passie is en dat is een uitstekende motivator. Hele sympathieke man die zich uitstekend heeft afgestemd op onze situatie en wensen. Zou hem zeker voor een volgende proeverij weer inschakelen.
Wij hebben met een vriendengroep van 8 mannen een bierproeverij op maat geregeld bij Martijn. Vooraf zeer duidelijk gecommuniceerd over de wensen van het bier en daar hebben we een zeer smakelijke en informatieve proeverij voor teruggekregen. Door de tips van Martijn omtrent de hapjes die we hebben ingekocht konden we het plaatje compleet maken. Martijn heeft na de tijd alles weer netjes achtergelaten. Zeker aan te bevelen!
John Hoeks
Afgelopen week mijn laatste bier genuttigd van het pakket wat ik kreeg vanwege mijn 50 jarige verjaardag! Leuke uitleg, mooie bierkeuze! Dankjewel Ellen van Aaken, bier broeders!